2 dic 2015, 12:31

Влак 

  Poesía » De amor
637 0 0

Този влак заминава за никъде.
Тази гара е само измама.
Измори ли те дългото скитане?
Не търси във душата си – няма ме.

 

Преболях те, спасих се – едва.
И неволно си спомних за зимата...
Със последния сняг изваля,
прегоря, прегорча и отмина...

 

Този влак за отвъд е готов
и погубва след себе си гарите...
Няма втори път първа любов.
Не търси във душата ми – няма те.

© Росица Сертова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??