14 ago 2007, 11:12

Влакът на мечтите 

  Poesía
740 0 3

На перона чакам моят влак -

бави се, не идва още

и може би е нужно пак

информация от диспечера да взема.


Но всеки път, когато питам,

е трудно той да отговори

и казва ми: - Момиче спри,

недей да бързаш много ти!


С търпение ти ще го дочакаш -
Влакът на несбъднати мечти.
И той ще те откара в рая,
там - при твоите звезди.

Аз дочаках моят Влак,
нищо че е вече есен
с дъх омаен, с аромат,
с пълна жар, в сърцето с песен.

Тръгнах без да знам къде,
може би към идващата зима,
но щастлива съм за туй,
че дочаках и видях - ЩАСТИЕ ИМА!!!

© Маги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??