28 dic 2019, 6:27

Властна страст 

  Poesía » De amor
535 0 0

                                                Ако те докосна ще избухнеш, но не е ли по-

                                                истински мигът горене от живота пепел…

 

По дансинга се движим

                      с теб прилично,

на сантиметри съм

                      от силната ти гръд.

И трябва там да си остана,

                      нищо, че

безумно ме привлича

                      тази плът.

Единствено си позволявам

                      само

ръка да плъзна по ревера

                       твой.

Така отрязвам пътя ти

                        към разума,

без друго знаеш ти отдавна,

                        че си мой!

 

© Славяна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??