28 дек. 2019 г., 06:27

Властна страст 

  Поэзия » Любовная
530 0 0

                                                Ако те докосна ще избухнеш, но не е ли по-

                                                истински мигът горене от живота пепел…

 

По дансинга се движим

                      с теб прилично,

на сантиметри съм

                      от силната ти гръд.

И трябва там да си остана,

                      нищо, че

безумно ме привлича

                      тази плът.

Единствено си позволявам

                      само

ръка да плъзна по ревера

                       твой.

Така отрязвам пътя ти

                        към разума,

без друго знаеш ти отдавна,

                        че си мой!

 

© Славяна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??