8 oct 2020, 8:00

Влюбен ли си в мен? 

  Poesía » De amor, Del paisaje, Otra
401 1 0

ти влюбен ли си в мен? попитах

със очите на Лолита

и магия змийска дяволски увита

през ръцете ми прелита и те моли

и те пита

със очите на Лолита

във прегръдките ти свита

и те моли и те вика

рано сутринта

болката изритва в гръдният кош

и помогна да заплача тайно

тихо посреднощ,

без дъх и със стъкла в очите,

твоето момиче

дали е твоя муза и дали

демон се е вплел в игрите

сгушен с мен под твоя блуза

да ме топли и боде между гърдите

като черна роза във косите

се е вплел и със бодлите

ти влюбен ли си в мен? кажи ми.

че имам май стъкла в очите.

 

 

© Венера Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??