24 feb 2009, 9:23

Влюбена 

  Poesía » De amor
650 0 1

 

 

Господи, колко
съм влюбена!!!



Влюбена в
цветята
и дъгата,
в залезите
и звездите;
влюбена в
дърветата
сред полетата,
и в облаците
и в птиците,
във вълните
на морето
и в зова
на сърцето...


Господи,
колко съм
влюбена
в живота!...

© Лиляна Стойчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • В очите ти е цялата любов.
    И аз я търся там - в мъжките очи.
    Много ми е близко, Лиляна.
    Поздравления!
Propuestas
: ??:??