22 oct 2017, 10:26  

Влюбена 

  Poesía » De amor
1014 7 25

Красив си много, дявол да го вземе!
С поглед лазиш ми по кожата и сетивата.
Като куршум с изместен център влизаш в мене,
от очите, през сърцето и
                    забиваш се в душата.

Дяволски неустоим, чаровен съблазнител.
Боря се, но знам ще падна на колене.
Ти края ще си ми, или моя спасител.
Мразя се, за туй,
                    как лесно ме превземаш.

Като метеор по пътя си помиташ.
Разум, воля, всичко се изпепелява.
Моля се да можеш само да обичаш.
Че този път
                    със сигурност ще се удавя.


Октомври 2017            В.Тодорова

© Valya Тodorova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??