29 abr 2007, 3:04

влюбена съм още 

  Poesía
1129 0 16

Винаги съм те желала -
още щом те зърнах...
Във сърцето ми остана -
кръв със кръв се свърза!

Твоята съдба  във мен
огнено преплува.
Исках те, а пък не смеех
в път до теб да тръгна.  

Като слънце ме изгаряш -
зарево червено!
През годините минавам
с жаждата по тебе...

Век раздяла или месец -
(все е тъжно време)...
По-разпален,
по-разбуден
споменът беснее.  

Във сумрака на душата ми
си ален белег -
млада съм,
не исках стряха
търсех ветровете.

Но сърцето ми
дълбоко
в себе си те носи.
В дива тръпка поболях се -
влюбена съм още.  

Винаги ще те желая...
ослепях за тебе.
Двамата сме луди (зная)...
Неопитомени.

Виното ти да изпия -
тръпна премаляла...
Дай ми чаша... и наливай!
Дано дъно няма!

© Дакота Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??