22 ago 2012, 17:23

Влюбени 

  Poesía » De amor
769 0 0

 

Влюбени

 

 

От страсти изгаряни,

от болки разкъсвани,

самотни, разлюбени

или пък щастливо влюбени. 

 

В нощта гореща

звездите поглеждайки,

с мечти и надежди

утрото търсейки.

© Росица Малчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??