15 may 2010, 20:30

Влюбени крила 

  Poesía » De amor
620 0 1

Щом отворя сутрин своите очи,

греят в твоята усмивка хиляди лъчи.

Усмивката, която стопля моята душа,

всяка сутрин ме кара да летя.

Над морските вълни огромни.

Като птица с мечти безбройни.

Разперил влюбени крила.

Вечно ще разнасям любовта.

Над градове и над села.                                                                                          

© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??