Обичам те... и всичко сякаш
е вече казано, мълчи...
Не виждаш ли как светят в мрака
за теб две влюбени очи....
Обичам те... и всичко сякаш
добива нова светлина,
изгрява нежността ми в мрака
във силуета на жена...
Обичам те... и всичко сякаш
е вече казано, мълчи...
Целувай ме сега, в мрака
целувай тези две очи...
© Светла Todos los derechos reservados
Прекрасно е !