30.10.2008 г., 20:33 ч.

Влюбени очи 

  Поезия » Любовна
1166 0 10

Обичам те... и всичко сякаш

е вече казано, мълчи...

Не виждаш ли как светят в мрака

за теб две влюбени очи....

Обичам те... и всичко сякаш

добива нова светлина,

изгрява нежността ми в мрака

във силуета на жена...

Обичам те... и всичко сякаш

е вече казано, мълчи...

Целувай ме сега, в мрака

целувай тези две очи...

 

 

© Светла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??