26 oct 2012, 16:45

Влюбени очи 

  Poesía » De amor
492 0 0

Погледни отново във очите ми,

те изпълнени са със тъга.

Хвани ме отново за ръцете

и кажи, че жива е в тебе любовта.

 

Погледни отново във очите ми,

те ще говорят вместо мен.

Те ще разкрият чувствата ми,

това, че копнея само теб.

 

Погледни отново във очите ми

и прочети без никакъв страх.

"Обичам те"- само две думи...

Обичам те, накрая признах.

© Пролетното момиче Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??