21 dic 2010, 21:21

Влюбени звезди 

  Poesía » De amor
707 0 2

Убежище са твоите очи, 

блестящи коледни звезди.        

Това са очите ти изящни.      

Истински, влюбени, искри.    

Блестящи фойерверки,            

украсяващи небосвода сив.                   

Така го правят по-красив.           

Прекрасните ти слънчеви очи,     

искрящи, влюбени, мечти.       

 

© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??