30 oct 2011, 12:17

Влюбеният 

  Poesía » Filosófica
415 0 0

Влюбеният



Влюбеният е ефирна мрежа от желания красиви!

Влюбеният има желания на хоризонта чак отвъд!

Има той желания възвишени, далечни, причудливи,

затова и Влюбеният пътник е, а желанията му са път!

На Влюбения желанието, когато за любов е силно,

а не е бледо, крехко, леко или вяло...

със  огнен пурпур е наситено... и то... обилно.

и ехо има даже, нежно оцветено в снежно бяло!

Прецизен образ желанието се опитва да рисува -

осанка, силует красив – лице.

A не успее ли

в мъгла измислена сърцето му тъгува,

светът реален пропада сякаш в лошо битие!

На Влюбения желанието  иска образ по поръчка

от реалността - изкривена някаква представа...

и всяка по–близка до фантазията случка

да нагажда във илюзии понякога успява. 

На Влюбения желанието му говори със човешки глас

и странно... не рядко отговор се получава.

А това дали е Той, Тя или пък отново е собственото Аз -

във Влюбения често загадка си остава!

 

 

Линк към клипа

  http://vbox7.com/play:1f9831b1d9

 


© Ригит Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??