7 ene 2014, 22:10

Влюбено 

  Poesía » De amor
496 0 7

Влюбено

 

Внезапно връхлетя ме

като розов облак след  дъжда…

Обсипа ме с целувки,

намокри нежно моята коса!

 

И после ме затопли

като слънчев лъч през пролетта.

Обгърна тялото ми гладко,

настани се трайно в моята душа!

 

Така оставам сгушена и топла,

като гола птичка в мекото гнездо…

Любовта намери ме отново,

ще бъда с теб в добро и зло! 

© Манипулирам Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??