23 jun 2011, 22:39

Влюбих се в една Принцеса 

  Poesía » De amor
760 1 2

Какво направи, момиче...?
Какво направи, че в сфера от любов
попаднах аз?
Какво направи, та светът ми празен е без теб?

Какво направи, че сутрин с твоя образ да се будя,
а вечер в студена липса аз заспивам
с едничката ми радост за тебе да мечтая
и да желая в съня си да те срещна?

Омагьоса ли ме с някоя магия,
или любовна песен от сърцето ми извира?
Любовта не е за слабите сърца,
много болка причинява на самотните деца.

За щастие, за болка сме родени
и с нея пак се смеем!
А ти, принцесо, със златиста, копринена коса,
само ти с в моята Душа!

                                      за Бети :) с обич

15/04/11

© Борислав Луканов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??