6 jun 2013, 18:37

Влюбва ми се 

  Poesía » De amor
631 2 4

Влюбва ми се! Бяло и красиво -

докато усетя, че съм жива.

Чак до смърт - безумно, безнадеждно,

натрапчùво, радостно и нежно.

 

Искам тъй жестоко да се влюбя,

че дъха си даже да изгубя.

Да вървя през Ада и през Рая

и сама коя съм да не зная.

 

Със любов жигосана да бъда.

Тя да ми е сетната присъда.

Господи, не ме наказвай строго.

Грях ли е, че без любов не мога?

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??