Влюбва ми се! Бяло и красиво -
докато усетя, че съм жива.
Чак до смърт - безумно, безнадеждно,
натрапчùво, радостно и нежно.
Искам тъй жестоко да се влюбя,
че дъха си даже да изгубя.
Да вървя през Ада и през Рая
и сама коя съм да не зная.
Със любов жигосана да бъда.
Тя да ми е сетната присъда.
Господи, не ме наказвай строго.
Грях ли е, че без любов не мога?
© Нина Чилиянска Все права защищены