9 ene 2009, 0:58

Влюбване 

  Poesía » De amor
719 0 0
Мелодия сладка и нежна
докосва струните на моята душа
и като вихрушка бърза, снежна
затварям очи... и в мечтите летя.

С разперени ръце усещам хладната нощ,
а лек вятър гали крилете на свободата.
Чувствам прераждане, напира силна мощ,
малки ангели кръжат, обгърнали Земята.

Там някъде в среднощното небе,
сред лъчи от светлини
и морета от звезди, ето я -
една любов, сякаш от нищото дошла...

И преливам като чаша шампанско,
изпълнена с надежда и жажда за живот,
извира в мене нова сила,
сила, наречена Любов.

© Вес Жи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??