28 mar 2019, 22:17

Вместо финал 

  Poesía » De amor
470 0 0

Тъга. И прегръдка.

От детска ръка.

Топла и мека.

Любовта е сама.

Едната си тръгва.

Оставя врата.

Да влезе друга.

Може би по-добра.

© Veselina Petrova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??