28 мар. 2019 г., 22:17

Вместо финал 

  Поэзия » Любовная
471 0 0

Тъга. И прегръдка.

От детска ръка.

Топла и мека.

Любовта е сама.

Едната си тръгва.

Оставя врата.

Да влезе друга.

Може би по-добра.

© Veselina Petrova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??