9 sept 2008, 13:30

Вместо теб... 

  Poesía
963 0 18

Надпреварваха се лудо... да ме любят...

морето... слънцето... и вятърът...

Потънала сладко... в екзотична възбуда...

лежах си... тръпнеща на пясъка...

Първо морето... жадно ме люби...

изпаднало... в див и бурен екстаз...

Обгърна ме страстно... чак до полуда...

отдадох се жадно... на ласките му аз...

Плътта ми обсипа... гальовно и нежно...

с бисерчета... от солена страст...

А слънцето... ревниво ги погледна...

и с лъчите си... облиза ги завчас...

Плътта ми обагри красиво... във бронзово...

нацелува страстно... отвътре бедрата ми...

По страните си усетих... прилив на розово...

огън от страст... забушува в недрата ми...

А после... морският бриз ме погали игриво...

разроши къдриците ми... немирни и луди...

Прошепна ми тихичко... че съм безумно красива...

и че ти си ги пратил... вместо теб да ме любят...

© Вяра Енева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??