22 dic 2007, 19:25

Внезапен блясък (Из „Животът, какъвто е...)  

  Poesía » Formas orientales
521 0 3

Хайку

 

Внезапен блясък

сля звездите с две души

 

върху кървав сняг...

 

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??