Dec 22, 2007, 7:25 PM

Внезапен блясък (Из „Животът, какъвто е...)  

  Poetry » East forms
525 0 3

Хайку

 

Внезапен блясък

сля звездите с две души

 

върху кървав сняг...

 

© Вили Тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??