Внезапен порив,
искрица светлина,
надежда родена в мечти.
Мръсен шум,
свеж полъх.
Почувствай капката дъжд.
Дядо Коледа помогни ми
да заснема тази капка.
Хаос, искрица светлина.
Лъже! Защо? Не искам.
Искам - да, не.
Истина: "Всичко ще е OK".
Нежност, благодаря.
Аз съм си. "Love No name''.
Да продължа, думите да се леят.
Да проработи светкавицата,
да я закача в моя дом ''СПОКОИСТВИЕ'',
музика, свобода.
Искам и не искам!
© Надя Дикова Todos los derechos reservados