4 февр. 2015 г., 07:36

Внезапен порив 

  Поэзия
289 0 0

Внезапен порив,

искрица светлина,

надежда родена в мечти.

Мръсен шум,

свеж полъх.

Почувствай капката дъжд.

Дядо Коледа помогни ми

да заснема тази капка.

Хаос, искрица светлина.

Лъже! Защо? Не искам.

Искам - да, не.

Истина: "Всичко ще е OK".

Нежност, благодаря.

Аз съм си. "Love No name''.

Да продължа, думите да се леят.

Да проработи светкавицата,

да я закача в моя дом ''СПОКОИСТВИЕ'',

музика, свобода.

Искам и не искам!

 

© Надя Дикова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??