23 sept 2006, 20:10

Внимавай! 

  Poesía
588 0 9
Внимавай!
Щe се изгориш!
Пожарът силен е,недей!
Отстъпи назад,побързай!
Пламъците за миг ще те достигнат....
Бягай!
Омразата изпепелява хорските души!
Тъй както и любовтта,може да те срине,
от мъка и болка да помрачи дните...
Пази се и от двете,
предпазливо крачи.
Вимавай!
И в двата случая БОЛИ!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??