4 may 2017, 22:14

Внучката 

  Poesía » Para niños
2019 4 5

 

Внучката

 

В момиченце зеленооко

съдбата претвори ме.

В образа на внучка

отново сътвори ме.

 

Духовно е детето,

чувства красотата.

Пеперуди бели

пърхат в душата.

 

Именица на зората,

със светлина облива.

Господ да я пази,

нека е щастлива…

 

 

© Лилия Нейкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??