23 ene 2018, 9:18

Волна душа 

  Poesía » De amor
266 1 0

Волна душа

 

 

 

Нощ след нощ копнея за тебе.

Остани, не тръгвай,

аз ще съм жива и днес, и утре.

Да, ще копнея до зори

за твоята нежност,

за твоето докосване.

Ще тръпна в едно с твоите думи,

ще те обичам и чакам.

За това ела пак в нощта

като видение вълшебно,

като слънце изгряващо.

Аз копнея за твоята целувка,

за усмихнатите очи

и ще пиша, ще пея за нашата любов.

За нея не важат годините,

за нея няма утро и вечер.

Тя дълбоко е скътана в нас,

в сърцата, в душата ни волна.

 

 

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??