16 oct 2007, 21:39

Воля 

  Poesía
649 0 2
 

Воля


Тази вечер пия аз за тебе -

напук на болката, напук на суетата!

За мен не значиш нищо, мина време,

откакто ми затръшна ти вратата.

И плаках, биех със юмруци,

сълзи се стичаха по бледото лице,

но днес те няма - има само звуци

- ударите на самотното сърце.

Днес дори ще потанцувам -

в прегръдка топла във едно със самотата,

ще изпия чашата до дъно

и ще преглътна на раздялата горчивината.

Ще запаля свещ, но не за да се моля,

а да благодаря за силата и за куража,

да преодолея болката и мойта воля

на тебе "Не" завинаги да кажа!

© Надежда Рашева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??