Труп на размазано куче -
като вредна мисъл.
ЕДНА ИЗПЕРКАЛА БАБА
(възмутено):
Да го почистят! Да го почистят!
ЕДНО МЛАДО МОМИЧЕ
(относително истински):
Милото, Милото...
Просто различни реакции
на една вредна мисъл!
© Дарк Глоуб Todos los derechos reservados