12 ene 2018, 23:47  

Мерни единици в любовта 

  Poesía
384 0 1

любовта не се измерва в календарно време

нейни мерни единици са следите

останали в сърцето като белег

от рани дето саморъчно си зашил

 

а шевовете в моето сърце са невъзможни за броене

© Илияна Дадарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??