20 ene 2020, 7:59

Време е... 

  Poesía
428 0 0

Дойдох на този свят

за радост, за изява...

Но хваща ме и яд,

че всичко не узрява.

 

Светът ли ми е крив,

или го не поливах?

Че всеки ден е сив

и аз с нощта го сливах.

 

Но с нишка от сребро

животът си претеглям.

За зло или добро,

към друг живот потеглям.

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??