25 ago 2005, 13:55

Време ли е 

  Poesía
833 0 5

Време ли е вече
змийската отрова
да изпия,
с крехкото си тяло
греховете да покрия?

Знам ли пътят
накъде се вие,
с тази твоя обич
светлината да открия.

Знам ли кой, къде ме чака,
някъде залутан в мрака.
Дива ярост за утеха
пак ме мъчи, с длани
свити в юмруци.

Време ли е вече
края да позная?

 

© Галя Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??