Aug 25, 2005, 1:55 PM

Време ли е 

  Poetry
831 0 5

Време ли е вече
змийската отрова
да изпия,
с крехкото си тяло
греховете да покрия?

Знам ли пътят
накъде се вие,
с тази твоя обич
светлината да открия.

Знам ли кой, къде ме чака,
някъде залутан в мрака.
Дива ярост за утеха
пак ме мъчи, с длани
свити в юмруци.

Време ли е вече
края да позная?

 

© Галя Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??