6 ene 2009, 23:55

Време спри 

  Poesía » De amor
761 0 1
     Казват, че времето лекува.
Така ли е?
Кой ще ми каже
колко време трябва да мине,
за да ме излекува!?
Колко минути, дни, години
са му нужни на времето?
Как да забравя очакването,
кога да спра да се надявам,
че нещо ще се промени?
        Един телефонен звън ме дели
 от надеждата и отчаянието.
Защо съм толкова упорита
и продължавам да вярвам?
       Искам времето назад да върна
към дните, изгарящи от страсти
и нощите кратки.
Искам времето да спре
 в мига на сладкото очакване
за топла ласка, взривяваща кръвта!
Искам да съм пак жива
и да преливам от радост
като буйна пролетна река!

© Росица Малчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??