6 may 2006, 9:36

Времето истече 

  Poesía
698 1 2

Оставям те!
Не ме моли за минутка от ценното ми време.
Добре де, айде ще ти дам.
Слушам, казвай, ала бързо.
Не ме лъжи.
Аз знам, знам, че ти не ме обичаш.
Не, недей да се кълнеш.
От думите ти вече няма смисъл.
Не питай ти защо,
а слушай мен сега.
Аз обичах те и още те обичам,
но ти незнаеш що е любовта.
Не, недей отрича.
Не се кълни в нищо,
недей, че грях ще е това.
Недей ме лъга.
Не ме моли втори шанс да дам.
Времето истече.
Всичко свърши.
Сега оставаш сам.

© Карина Кирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??