10 may 2011, 12:20

Времето минава 

  Poesía » De amor
656 0 1

Времето минава, а ти не си до мен, 
минаха дни, месеци дори,
а аз за теб продължавам да роня сълза след сълза,

както в нашата първа събота.
Помня още как ме целуна, как ме прегърна за първи път,
тези дни къде са сега?

Защо изчезнаха без време?
Да ги върна се опитвам аз, ама не мога, 
ти не искаш да сме вече двама…

© Деси Вълкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??