May 10, 2011, 12:20 PM

Времето минава 

  Poetry » Love
660 0 1

Времето минава, а ти не си до мен, 
минаха дни, месеци дори,
а аз за теб продължавам да роня сълза след сълза,

както в нашата първа събота.
Помня още как ме целуна, как ме прегърна за първи път,
тези дни къде са сега?

Защо изчезнаха без време?
Да ги върна се опитвам аз, ама не мога, 
ти не искаш да сме вече двама…

© Деси Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??