23 oct 2018, 11:57

Времето на мечтите 

  Poesía » Civil
465 0 6
Йонка Янкова

 · 

Времето на мечтите

Днес ще изкъпя цветята в сърцето си,
ще очаквам проливен дъжд 
да освежа паметта си,
да погледна през прозореца на моята душа 
и слънцето и хората,
посадили цветята на вечността.
А сърцето ми ще пророни две сълзи,
ще разбърка всички парещи спомени до болка
и ще полети като гълъбче бяло в небесата.
Няма да го спра, да полети,
да обича, да захвърли омразата
и да не докосва никого,
да оставя след себе си протегнати ръце
замръзнали от времето на мечтите.

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??