17 oct 2017, 23:25

Връщане 

  Poesía
263 0 1

 

 

 

 

 

 

Есен е. Напира тъжен здрач,
като в миражна жарка вечер,
с котешки молещ плач
и едно лице в моите шепи...

 

Него ли целувах или сумрака?
Ох, не помня вече...

 

Само знам, че в жегата гориш,
за есента далечна и не мислиш,
но когато тя неумолимо те повика
пожари стари в теб отприщва ..

 

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??