9 jun 2020, 23:40

Все още боли 

  Poesía
410 0 0

Ей момиче, влюбен съм в теб
Но светът не иска
Аз съм идиот
Най-добрият вид идиот,

който човек може да получи
Обичам те!
Кажи ми, че и ти ме обичаш

 

Погледни света в огледалото за обратно виждане
Само аз и ти без какво да губим
Любов е нещото за доказване
Затова, моля,

погрижи се за болното ми сърце
И независимо какво говорят за нас да не ни пука

 

Да те гледам далеч от мен боли
Знам, че са казали

"Далеч от очите, далеч от ума",

но в моя случай е колкото си далеч, толкова повече мисля за теб
И знам " обичам те" не е достатъчно да кажа само, затова стоя безмълвен по някой път

 

Не исках да вярвам,

че някога ще си заминеш ти от мен и никога няма да бъдем щастливи, дори да опитваме,

дори да си казваме,

че всичко ще бъде наред

 

Просто исках да знаеш какво изпитвам към теб, дори и да не е споделено вече
Знам, че мина толкова време,

но го чувствам толкова силно все още моментът в който си тръгна ти от мен
Знай, че винаги ще си останеш мойто бонбонче с ликьор и ще си в сърцето ми завинаги, защото беше първата ми истинска любов 

© Емил Богданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??