21 oct 2007, 17:35

Все те търся 

  Poesía
1299 0 47


Все те търся. До тебе стоя.
И за тебе на лудост ме гони.
Мойте чувства са буйна река,
се изливат по свои закони.


Все те търся. Стаен в самота.
Сврян във ъгъл, на пейка във парка.
Неразбран и покрит със тъга,
май единствена вярна другарка.


Все те търся. Във мен си била.
Необятност и вечност. Магия.
Отключи ме, подай ми ръка.
Любовта ти и теб да открия.

© Христо Костов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??