21.10.2007 г., 17:35 ч.

Все те търся 

  Поезия
1293 0 47


Все те търся. До тебе стоя.
И за тебе на лудост ме гони.
Мойте чувства са буйна река,
се изливат по свои закони.


Все те търся. Стаен в самота.
Сврян във ъгъл, на пейка във парка.
Неразбран и покрит със тъга,
май единствена вярна другарка.


Все те търся. Във мен си била.
Необятност и вечност. Магия.
Отключи ме, подай ми ръка.
Любовта ти и теб да открия.

© Христо Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??