4 abr 2009, 23:22

Всеки лист 

  Poesía » Del paisaje
635 0 0

Клоне се прострели,

към небе си път чертаят.

И лъчите натежели.

Дошли в сън  да те омаят.

 

 

 

© Гергана Данаилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??