Прости ми и забрави за мен.
Отивам си от теб в този слънчев ден.
Прощавам ти и ти подавам ръка.
Но ти не отговаряш и моята стои сама.
Заминавам си, за да не бъда сама.
До теб съм, но чувствам самота.
Заминавай си и не поглеждай назад.
Не трябва да изпитваме един към друг яд.
Вярвах, като казваше, че ме обичаш ти.
Но доста време мина и вече са лъжи.
Вярваше си сам, като казваше, че съм една.
Но не мина много време и потърси друга жена.
Копнях да прекарам бъдещето с теб.
Може би така живота ми бе по-лек.
Копнееше да бъдеш много желан.
Но в крайна сметка си искал да останеш сам.
Живях като виждах любовта в твойте очи.
Но сега я няма и толкова боли.
Живеехме само заради нашата любов.
А сега всеки е тръгнал сам срещу живота суров.
© Ванина Todos los derechos reservados
Успех!