17 ago 2007, 11:12

ВСЕКИ СПОМЕН 

  Poesía
544 0 7
Всеки спомен се стопява,
в топла сълза, настоява.
Да докосне нежна струна,
със своя мелодия, струйна!

Всеки спомен има лабиринт,
знаци, загадки приютил!
Простил  се с всякакви илюзии,
очи пламенеят, но сълзи не леят!

Всеки спомен е вежлив по човешки,
не е лесно на такъв да откажеш!
Като вятър гали бузите ни горещи!
С виновна усмивка, с глас непрекършен
    и ни казва... чу ли... Обичам те още...

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??