22 dic 2014, 13:59

Всеки стих е безсъние 

  Poesía
646 0 1

Всеки стих е безсъние.

Чер кошмар сред бели нощи.

Вой на вълк по пълнолуние.

Луд ли си, че пишеш още?

 

Ходиш слепешком във тъмното.

С рими кърпиш си сърцето.

А разпятието сън ли е,

или стълба към небето?

 

Да газиш във изгрева чист –

прокоба или орисия?

С този стих върху белия лист

си нахлузваш въжето на шията.

© Росица Сертова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??