Волята на предците,
когато бъде осквернена-
изопачена за едно имане,
прахта е омерзена!
Потомците ще плащат
на Съдбата тежка лепта,
до сетното покълнало коляно!
Земята, над която алчнеят
ще ги погълне самотни до
ненаситна безкрайност.
Меч Дамоклев ще ги
разсича през сърцата,
загърбили човеците,
заради благата!
© Misteria Vechna Todos los derechos reservados